Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type int in element_children() (regel 6609 van /customers/a/7/9/viewit.be/httpd.www/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /customers/a/7/9/viewit.be/httpd.www/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /customers/a/7/9/viewit.be/httpd.www/includes/common.inc).

Film making

Scenario, storyboarding, filmen

Microfoontests en hun opstelling

 

Hier de pdf van de vergadering

omhoog
315 users have voted.

DaVinci Resolve Deel II

Hier enkele video's voor beginners +

de pdf van deze vergadering.

Veel montageplezier.

omhoog
268 users have voted.

DaVinci Resolve

 

 

Hier alvast de Engelstalige handleiding + 

The Definitive Guide to DaVinci Resolve 15

omhoog
478 users have voted.

Boost de grafische kracht van je MacBook met deze officiële externe grafische kaart

Apple heeft samen met Blackmagic Design een externe GPU voor MacBook Pro’s uitgebracht. Blackmagic is vooral actief op de professionele videobewerkingsmarkt en ziet zijn eGPU dan ook als ideale toevoeging voor betere prestaties tijdens het bewerken van video’s, maar sluit ook VR en gaming niet uit. 

omhoog
656 users have voted.

Nashville Film Festival

Ook dit jaar konden filmploegen zich inschrijven voor het Nashville Film Festival, late vogels zelfs nog tot 6 januari 2017. Misschien is dit een stap te ver voor velen onder ons, maar dergelijke events kunnen je wel op veel vlak inspireren...

omhoog
554 users have voted.

DaVinci Resolve 12.5

Met meer dan 1000 verbeteringen en 250 nieuwe features, is DaVinci Resolve 12.5 een enorme update voor editing en color correction. En het leuke is: ook nu is er weer een gratis versie te downloaden die nauwelijks functies ontbreekt die wij als filmsceneasten nodig hebben.

omhoog
806 users have voted.

Adobe CC 2017

Adobe lanceerde Creative Cloud voor het eerst in oktober 2011. Zopas heeft Adobe op 2 november 2016, Creative Cloud 2017 gereleased. We lijsten kort op wat voor nieuwigheden we mogen verwachten.

omhoog
617 users have voted.

Hitfilm

Hitfilm lijkt wel een combinatie te zijn van Adobe Premiere Pro en After Effects. Het is vrij nieuw maar biedt een hele set aan functies en tools ! 

omhoog
639 users have voted.

NIK Software

NIK Software levert uitstekende plug-ins voor Lightroom en Photoshop waarmee je mooie effecten in foto's kan bereiken. In 2012 kocht Google het pakket over en nu heeft Google het pakket zelfs helemaal gratis gemaakt! Hier downloaden.

omhoog
711 users have voted.

Stap 1 - Idee/Scenario

Elke film start met een idee dat uiteindelijk omgezet wordt in een soort scenario, een script. In de volgende filmpjes wordt uitgelegd hoe je dit het best aanpakt.

omhoog
724 users have voted.

Pagina's

Abonneren op RSS - Film making