DJI Osmo Mobile 2 is half zo duur als voorganger

DJI introduceert de opvolger van de Osmo Mobile, die behalve enkele nieuwe functies een erg interessant prijskaartje met zich meebrengt.Onderkant formulier

DJI introduceert een nieuwe versie van zijn smartphonestabilisator. In de Osmo Mobile 2 kan je net zoals bij zijn voorganger een smartphone plaatsen, waarna je video’s en foto’s kan maken terwijl je smartphone stabiel blijft. De stabilisator heeft enkele verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, met als belangrijkste punt de prijs.

De Osmo Mobile 2 is grotendeels hetzelfde als zijn voorganger. Je plaatst een smartphone in de houder, waarna het ding je toestel stabiel houdt. Via een bijhorende app kan je bovendien je smartphone automatisch een onderwerp laten volgen. DJI houdt vast aan deze formule, maar voegt daar enkele verbeteringen aan toe. Zo ondersteunt de Osmo voortaan portretmodus. Bij de vorige stabilisator moest je het handvat horizontaal houden om in portretmodus foto’s te maken; nu kan je de houder zelf kantelen.

Verder maakt het toestel gebruik van een andere batterij. De Osmo Mobiele heeft niet langer vervangbare batterijen, maar een interne accu. De autonomie van het toestel stijgt hierdoor van 3 naar 15 uur.

De grootste verandering die DJI doorvoert, is de prijs van de Osmo Mobile. Aan het voorgaande toestel was je maar liefst 299 dollar kwijt, al is deze prijs ondertussen een beetje gezakt. DJI vraagt voor de Osmo Mobile 2 echter slechts 129 dollar, wat het toestel een stuk betaalbaarder maakt.

Bron: TechPulse

Labels:

omhoog
272 users have voted.