After Effects in onze Video Projecten

 

Adobe After Effects lijkt voor heel wat van ons een moeilijk programma dat slechts weggelegd is voor diegene die echt ver wil gaan in video-montage.
Maar niks is minder waar !

After Effects is een super-applicatie voor Motion Graphics, visuele effecten en compositing. Je kan het niet zo gek bedenken, animaties, bewegende grafische en visuele effecten voor film en video, je kan het er allemaal mee realiseren.

Adobe After Effects wordt ingezet bij de creatie van videoclips, televisie- en bioscoopreclame, productpresentaties en special effects bij video- en filmproducties. Het programma is ook geschikt voor Composting waarbij je één beeld opbouwt met meerdere videolagen. Met bijvoorbeeld tekst, logo's, video, internetplaatjes, stills. etc

After Effects gaat door waar video- en filmmontage ophoudt.

Chris en Jeroen geven enkele demonstraties wat je zoal met After Effects kunt doen. Je zal versteld staan wat er zoal mogelijk is. Er worden enkele bijzonder interessante voorbeelden getoond en uitgelegd !

En noteer alvast in je agenda : volgende maand komen Franky Vandaele en enkele van zijn video-collega's ons bezoeken met enkele verrassend leuke filmpjes waarin special effectjes zijn verwerkt !!

Jaar: 
2012
Vergaderzaal: 
Karlsruhe
omhoog
112 users have voted.