kalender 2017

Vrije vergadering - topics van leden

omhoog
73 users have voted.

Etentje met de ViewIt-bende

Vrijdagavond 15 december: etentje om het werkjaar, en het voorzitterschap van Chris en Jeroen, af te sluiten.

afspraak om 18u 

Vooraf inschrijven noodzakelijk!!!   (zie nieuwsbrief)

Menu:

  • Kir met welkomsthapje
  • Carpaccio van vis
  • Velouté van bloemkool en curry
  • Wildstoofpotje van hert en everzwijn
  • Warme appeltaart met ijs
  • Koffie en versnapering

Alle dranken inbegrepen.

 

omhoog
82 users have voted.

KLEUR

 

 

 

 

We horen er veel over, we praten er veel van. Maar wat is het ? Hoe werkt het ? Wat doe je ermee voor je film ? Welke software gebruiken we hiervoor ?

Zoals je ziet, héél véél vragen. We hopen met deze ViewIt-sessie jullie alvast op weg te zetten. We gaan vooral proberen om de essentiële aspecten toe te lichten:

omhoog
81 users have voted.

Losse vergadering

Vermits het voorzitterschap op het eind van 2017 terug vrij gegeven wordt, gaan we samen met de ploeg eens kijken wat we met ViewIt nu verder gaan doen. Alle ideeën zijn welkom !

omhoog
78 users have voted.

vergadering september

omhoog
78 users have voted.

Het schrijven van een FILMVERHAAL

 

 

 

 

omhoog
84 users have voted.

8mm film-scan-project : LAST CALL

 

 

 


Voor de laatste keer brengt Jeroen zijn 8mm film-scan opstelling mee. De aandacht zal hierbij vooral uitgaan naar de recente verbeteringen die hij heeft uitgevoerd. Het verschil in kwaliteit is echt verbluffend! Niet te missen, want hierna blijft de opstelling voor goed bij ... Jeroen ... THUIS Lachen

omhoog
106 users have voted.

Sound Recording

Bedoeling is om met wat materiaal aan de slag te gaan en wat vergelijkende testen te doen met microfoons. Er zijn immers ook al tal van software-applicaties beschikbaar die sound kunnen ondersteunen. Eén ervan zou wel eens héél interessant kunnen zijn; een plugin die de kamerakoestiek wegneemt van microfoonopnames.

omhoog
86 users have voted.

Het geheim achter een mooie huwelijksfilm

Aan de hand van enkele voorbeelden (slechte en goeie) bekijken we wat de formule is voor een mooie huwelijksfilm waarbij niet iedereen na 5 minuten ligt te slapen. Het is immers een heel delicaat format, omdat het van nature uit voorspelbaar is natuurlijk. Dus daar moeten we wat aan doen!

omhoog
80 users have voted.

News & Trends 2017

In deze vergadering bekijken we de trends en evolutie op vlak van techniek in "Video Wereld".  Aansluitend worden enkele vragen van leden beantwoord over After Effects.

omhoog
85 users have voted.

Pagina's